Còctel de l'arxiu municipal



Maria Massanet, amb l'ajuda inestimable de Gori Reixac, s'ha guanyat a pols el crèdit de bona organitzadora. Els molts actes en què ha posat les mans donen fe d'una trajectòria que conjuga el bon gust i el pragmatisme, cosa no sempre fàcil. A vegades impossible i tot.

El fet és que el passat divendres, dia 28, els responsables de l'Arxiu Municipal ens varen sorprendre amb aquesta convocatòria de còctel anual que, després, d'acord amb la línia que hem apuntat, es va convertir en una acte elegant, senzill, agradable... Va ser l'excusa adient per donar les gràcies a tota le gent que ha col·laborat amb l'Arxiu, molt especialment a aquelles persones que hi han fet aportacions materials en forma d'importants fons documentals, o, més modestament, a còpia de documents concrets de tota naturalesa.

Varen prendre la paraula tant na Maria com en Gori, per a explicar el motiu de la convocatòria i per a enumerar el capítol d'agraïments. Igualment, el batle Bartomeu Alzina, màxim responsable de l'Arxiu, va adreçar unes paraules als assistents. Fins i tot ens varen regalar, als assistents, una reproducció del plànol del Castell.

Després, ocasió per a la xerradeta, mentre el sol, cap a ponent, hi posava la il·luminació correcta. Perfecta, gairebé.

Fins l'any que ve.

Image