En el marc dels actes de la inauguració de les noves instal·lacions de la biblioteca municipal de Capdepera, el divendres, 17 de març, hi hagué una jornada de portes obertes per convidar a conèixer la nova biblioteca.

A més d’aquesta convidada, a l’horabaixa na Patrícia Picazo ens presentà PERIFÈRIQUES unes narracions per adults situades a un bloc de pisos d’un barri de la perifèria de València. En elles es descriuen personatges, veïns i veïnes que es relacionen en una convivència quotidiana molt especial i alhora molt rutinària. Resulta curiós que enmig d’aquestes històries tothom reconeix personatges singulars i coneguts, estereotipats i singulars, que s’entrellacen en la quotidianitat de la vida del barri i de sobte fugen cap a situacions estrambòtiques pròpies de “realitat fantàstica”.

L’excel·lent capacitat narrativa de na Patrícia, fa que allò excepcional sembli “normal” i embolqui a l’oient en una història atraient i emotiva.

Una activitat molt interessant que vam gaudir unes poques persones i que veritablement hagués merescut una major resposta de públic. Una altra vegada serà!

Per acabar-ho d’adobar, durant la narració es va poder tastar un parell de vins amb una picada, creant un ambient còmode i relaxat. Tot un luxe!