La Coral s'Alzinar, ambaixador musical gabellí a Sa MànigaLa Coral s'Alzinar , acompanyada d'orquestra, interpretà l'obra de John Rutter "Magnificat", a l'Auditori de Sa Màniga davant un nombrós públic, majoritàriament estranger.

A la primera part del concert varen interpretar "Sanctus" de Franz Schubert, "Laudate Dominum" de W.A. Mozart i "Ave Maria Stella" una peça de cant Gregorià.La segona part va incloure les set peces que composen el "Magníficat" de John Rutter.La coral va estar dirigida per na Elionor Gómez-Quintero Garau, actuant com a soprano solista, una magnífica Bàrbara Femenies.

A més de la bona interpretació dels i de les cantaire de la Coral s'Alzinar, cal destacar la participació de l'orquestra formada per Lluc Barbón, Caterina Barceló, Victòria López i  Genci Gjata (violins); Tino Torvisco, contrabaix; Maria del Mar Cladera, flauta travessera; Melani Fernández, clarinet; Natalia Dengra, oboe; Pere Cabot, saxòfon; Pep Bennassar, trompeta; Jeroni Alzina, bombardí; José Maria Malagón, caixa-percussió, Julià Ossés, timbals; i Maria Antònia Gomis, orgue-clave.

 

El "Magnificat" havia estat interpretat per la Coral S'Alzinar en dues ocasions a Capdepera (abril i agost de 2014)