Els diumenges, i aquest 19 de febrer n’és un exemple, són un bon dia per a fer una passejada pels voltants del nostre poble i gaudir de la natura i paisatges que són un vertader goig.  Caminades tranquil·les, sense frissar, gaudint de dies assolellats d'hivern.

Al municipi tenim caminades clàssiques com el coll de Marina, amb les platges com cala Moltó (i Cala Agulla) en versió hivernal, o el bosc.O la pujada al far. Sense deixar de banda els passeigs de Cala Gat, Cala Lliteres o el de les Atzavares.

Avui us mostrem imatges d’una caminada matutina, d’un parell d’horetes , sortint de Sa Pedruscada, cap a Na Taconera i pujada cap a s’Heretat i Es Clapers. Amb aturada a l’Orient (un descans amb cafetet)  per baixar a punt de partida, passant pel cementiri municipal i el camí de N'Aguait.  Algunes de les imatges que ens ofereix aquest senzill i bell recorregut... L’hem iniciada de prest, però tampoc massa d’hora, i a mig matí érem a casa.

Si el paisatge és tot un espectacle, algunes flors hivernals que trobem per les voreres posen el punt de color.Un goig en tots els sentits. Bon diumenge!