L'amic i col·laborador Joan Sans ens ofereix un bon grapat d'imatges preses al bosc de 's'Alzinar. Joan té la paciència i sensibilitat de captar els petits detalls de la natura i mostrar tota la seva bellesa. Aquesta sèrie de bolets, de petits bolets, podrien passar inadvertits als ulls distrets, però la càmera de Joan els recull, els magnifica i els presenta en un marc oníric que ens recorda la màgia del bosc, del color i la llum. 

Esperem que aquesta col·lecció us agradi com ens ha agradat a nosaltres. 

"S'ALZINAR,encantat ....
...amb fades, follets i barruguets. Esperits del bosc, un dia surten a un racó de mata, i demà ja no hi són. Un altre al peu d'una alzina, i es matí s'han fos. Un grapat damunt els còdols de les parets poblades d'herba roquera, els petits de les pinyes o els grans de les clarianes. Hi són però no sempre, apareixen màgicament uns aquí altres allà...i s'esfumen sense deixar rastre, com si mai no hagueren existit.
És una de les parts més fantàstiques de l'escola de Capdepera, immersa dins els bosc, a la muntanya...aglans, bolets, arboces, orquídies... és s'Alzinar. L'altre part, la del poble, el castell, la mar i Menorca. Realment un entorn únic!
Segueixo descobrint la llum màgica del bosc de l'escola...cada vegada més encisat!!!
Oly OM-D EM1 MKII+PanLeica 45mm

 Gràcies Joan!