Enguany tornarem a gaudir d’una nit de Jazz Blues al moll de Cala Rajada ...

 

Després d’un any sense un dels actes mes consolidats de les festes, encara que sigui un acte per a minories –tot i això no deixa de ser un acte com els altres–, enguany tornarem a gaudir d’una nit de Jazz Blues al moll de Cala Rajada, el proper dia 16/08/07, després dels focs artificials.


La nit de Jazz a Cala Rajada té una història que ve de l’any 1990 i ha vist desfilar formacions molt  importants dins el mon del Jazz a nivell nacional, com la que el proper dia 13 d’agost actua al Festival de Jazz Internacional de Sa Pobla: “Horacio Fumero trio”, amb  David Xirgu , Albert Bover i Horacio Fumero; aquest, durant mes de 20 anys, acompanyà el desaparegut Tete Montoliu). També vàrem tenir el privilegi de poder escoltar un dels grups més importants de la història del Jazz a nivell nacional i fins i tot internacional, ni mes ni menys que “PEGASUS” (Carles Benavent, Max Sunyer, Santi Arisa i Josep Max Kitflus). amb les quals vaig tenir l’honor de poder tocar. A l’any 2005 vàrem aconseguir que vingués el Kitflus per a presentar el seu CD, sense oblidar que va ser l’únic concert que es va poder veure a les Illes (per a mi el millor concert de tots). A banda d’aquestes formacions, han passat pel moll músics com Molly Duncan (excomponent de la banda Dire Straits)  Michelle Mackayn, Carme Jaume, Miquel Àngel Pericas, Andreu Galmés, Toni Andreu, Joan Bibiloni, Toni Cuenca, Tolo Servera, Jay Kay, Victor Uris, Miguel Navarrete, Manolo Cuesta, Toni Miranda etc, etc.
Aquest any tenim les següents actuacions:


Andreu Galmés ens presenta el seu darrer CD, “Desembre”, amb els músics Toni Cuenca al baix, Miquel Navarrete a la bateria, Manolo Cuesta al saxo i l’Andreu a la guitarra; i després un combinat de gent com Jay Kay, Víctor Uris, Emili Gener, Toby Taylor ens oferirà un concert de Blues d’allò mes interessant. També vull destacar que tindrem la col·laboració del guitarrista Max Sunyer.

Manuel Muntaner Fernandez