Image

El proper dia 22 d’agost està prevista la presentació de la nova programació de Capdepera Ràdio al Castell de Capdepera...

22/08/07 Al Castell

       El proper dia 22 d’agost està prevista la presentació de la nova programació de Capdepera Ràdio al Castell de Capdepera. A banda d’això, hi haurà un parell d’actuacions musicals que val la pena veure. En primer lloc, la meva sorpresa és que encara que sembli una mica estrany, es farà la presentació d’una nova formació de jazz amb components joves de Capdepera i altres municipis (no tan sols es creen grups de rock a Capdepera); tot seguit en Barona ens oferirà alguns temes fets sobre poemes d'en Miquel del Recreo, enregistrats a un CD de nova creació; també, i com no, no podia faltar el nostre cantautor i director del programa “De tot i música”, Suso Reixach, qui també ens oferirà un parell de temes seus amb la seva guitarra; i per acabar, Felipe Cardiel, Joan Mercant i Manuel Muntaner ens hem decidit a fer un parell de temes amb una formació de tres guitarres,  per mi tota una experiència i a la vegada un plaer, de poder tocar tres temes que he compost aquest estiu sobre uns poemes escrits per Jaume Fuster “Anagnost”, així com, en record al tristament desaparegut Joan Rai, interpretar el tema “Sóc musulmà, sóc mallorquí”.
      Aquesta formació de tres guitarres crec que no hauria d’acabar així, ja que el que he sentit fins ara te un punt d’allò mes interessant. Hi col·laboraran en Suso i na Marisa Rojas a les veus,  i Sebastià Sureda al flabiol. De tot això, és per mi un orgull poder compartir escenari amb en Joan Mercant per primera vegada, ja que quan vaig començar a donar classes de guitarra, ja fa uns quants anys, en Joan va ser el primer alumne que vaig tenir i llavors ja pintava molt bé, i ara que fa quatre anys que ha estat a BCN estudiant guitarra moderna, no vos podeu imaginar com de bé toca, és un crack. Em sent molt orgullós d’en Joan Mercant i desig que tot li vagi molt bé pels Estats Units, que és el proper lloc on fa comptes anar a estudiar música moderna.
Manuel Muntaner