M'agradaria dir la meva arran dels resultats de les eleccions generals. Hi ha vegades que vegent la que está caiguent, és una necessitat el poder expresar-se.


Primer de tot, voldria felicitar als més de 3.800.000 electors que han donat l'esquena a les politiques del PP duites a terme aquets darrers quatre anys per el Govern de Mariano Rajoy. Són 63 diputats menys que deixaran de votar en contra de la ciutadania, en contra del benestar general de les persones en cas de que el PP torni a governar. Això ja és una bona victòria del electorat espanyol.
Si feim cas de tots els eslogans electorals dels diferents partits més visibles veurem que en el del PSOE un dels qui feren servir era: "Tálla amb la dreta". Juntament amb el video que l'acompanyava. Está per veure si ara, en aquets moments d'incertesa parlamentaria per formar un govern estatal l'eslogan del PSOE es de debò, si ho deien seriosament o només era un producte de márqueting electoral. Escoltant algunes declaracions de qualque dirigent d'aquesta formació després dels resultats electorals tot fa pensar que sí, que en realitat era un producte de márqueting electoral. Les declaracions d'un tal Garcia Page, les del president d'Extremadura o les de qualsevol dirigent del PSOE d'Andalussia fan veure que en el pròpi si del PSOE les ganes de governar són tan auténtiques com els eslogans i principis que diuen defensar. És cert que entre l'electorat d'aquest partit hi ha veritables electors que senten la social democrácia, el socialisme i la causa obrera de bén aprop, que s'ho creuen, en una paraula. Emperò, la maquinaria del partit, tota l'artilleria pesada de la formació, passa per damunt ells, fent que els pròpis electors gairebé puguin deixar emprenta. El més bo de tot és que l'eslogan de "tálla amb la dreta" no només anava en contra de les politiques del PP, sinó també que anaven en contra de les de C's...
Si de veritat en Pedro Sanchez quan deia als mitins que si les dretes sumen en Rajoy tornaria a governar o en el matex cara a cara del debat a dos quan li va dir a Rajoy que si tornas a governar les institucions estarien en perill, em deman, si es creia de debò el que estava dient. Ara que la suma de tots els partits progresistes o no tan progesistes, si fa no fa, passen d'un milió de vots als de la dreta, quina oportunintat més bona té Pedro Sanchez! Un autèntic dirigent socialista ja hagués dit: "...correspon a altres intentar formar govern però hem aconsseguit que les idees progresistes superin a las de la dreta i el meu partit pot liderar molt bé un canvi politic amb l'ajuda d'altres forces, igualment necessáries, que estan disposades a dur-ho a terme..." Això és el que hagués dit un bòn dirigent progresista que realment volgués tallar amb la dreta com deia el seu eslogan electoral. Però quan escoltam dirigents que diuen que no pactaran en segon quines forces perque volen fer segons quines coses, que si són així o aixi desá... O sigui, un autèntic menyspreu a tot l'arc parlamentari que reflecteix la pluralitat del estat espanyol i que asseguren que volen reprensentar. Encara deuen tenir ganes de derogar la Reforma Laboral, la LOMCE, la Llei Mordaça  i tantes altres coses que han perjudicat a tanta de gent? Cert que amb el PSOE s'han assolit fites progresistes importants com les del matrimoni homosexual i la igualtat, però un partit progresista no només s'ha de conformar amb això com si fos el seu buc insignia, hi ha molt més per fer. Un altre gran error del PSOE és que no es desfan de Felipe Gonzalez ni de Alfonso Guerra. Aquets personatges han dit un parell de coses en campanya que millor no les haguessin dit. En definitiva, això és el PSOE que hi ha.