Dilluns 24 de maig, de 10 a 14.30 h

Centre Cap Vermell. Cala Rajada.

Un agent de Mallorca Activa us assessorarà en la tramitació dels ajuts extraordinaris per a empreses.

Consulta les bases de la convocatòria a www.ajcapdepera.net o cridant al 617360382.












Capdepera llença una nova línia d’ajuts per valor de 292.000 €
La línia d’ajuts a Capdepera s’adreça al teixit empresarial del municipi

L’ajuntament de Capdepera ha posat en marxa una nova línia d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica al municipi, per pal·liar els efectes de la COVID-19. 

La quantitat de la convocatòria serà de 97.495,76 € a càrrec del Consell de Mallorca; 97.495,76 € a càrrec del Govern Balear i 97.495,76 €, a càrrec de l’ajuntament, quanties ja transferides a la Fundació Mallorca Turisme. El crèdit total previst per aquesta convocatòria és de 292.487,28 €, amb càrrec al pressupost de la Fundació Mallorca Turisme. 

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular les condicions de les subvencions destinades a ajudar els establiments, les empreses o les entitats amb activitat econòmica a Capdepera per a afrontar part de les pèrdues patides per la COVID-19. La finalitat de la convocatòria és pal·liar el greuge que han sofert aquestes entitats per les conseqüències de la pandèmia.

L’ajuda serà de 3.000,00 € per centre de treball o establiment amb un màxim de dos establiments per persona beneficiària (màxim: 6.000,00 €). 

Les empreses que vulguin accedir han de comptar amb menys de 20 persones treballadores de mitja anual, computant els diferents centres de treball, i amb una facturació el 2019 inferior a un milió d’euros, sempre que aquesta facturació hagi minvat durant el 2020 en una quantitat superior a un 20 %.

Ja s’hi pot accedir a aquests ajuts de Capdepera, formalitzant la sol·licitud al web d’Ajuts Mallorca.

Si vols consultar tots els ajuts als diferents sectors empresarials de la nostra illa, visita la secció Ajuts Mallorca.