Concert a benefici de l'associació d'Amics de TilloliDia 13 d'agost a  les  21 hores

Torre de CanyamelBenvolgut/a,

Us volem fer arribar informació sobre el proper esdeveniment  a benefici de l’escola-internat “La LLum del Coneixement” on col·laborem en el manteniment de l’escola i el internat i on estudien i viuen unes 630 nines del poble de Tilloli i altres de la comarca, que tindrà lloc a la Torre de Canyamel el pròxim dia 13 d’agost a les 21 h.

El concert correrà a càrrec de Conxa Buika,  reconeguda cantant mallorquina amb un estil multi disciplinar molt ben considerada en els cercles musicals i en projecció internacional.

Les entrades, que encara no estan a la venda, es podran retirar a l’oficina de turisme de Capdepera, Oficina de Turisme de Cala Rajada, Torre de Canyamel, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  i a Llibres Ramón Llull al carrer Argenteria, 9 de Palma, telèfon: 971 252681 i el preu serà de 40€.

Esperem i desitgem  la vostra assistència a aquest fabulós concert per la qual ens sentirem profundament honorats i agraïts.

Salutacions cordials,

Maria Morell
Presidenta