Premi Web

  2010

9a edició del concurs de webs en català de les Illes Balears

Com cada any, Balearweb convoca el concurs de webs en català. Nosaltres hem presentat la web, la nostra web. www.capvermell.org 

 Perquè Cap Vermell és de tots els qui la visiten, la llegeixen o col.laboren en aquest projecte de comunicació que començà l'any 1981 en paper i fa dos anys a Internet. I sobretot perquè ens sentim orgullosos de la nostra web.

Poques coses vos demanam. Votau-nos si trobau que som mereixedors de ser finalistes. També podeu aportar els vostres comentaris. Això sí, primer us heu de registar.

http://www.premiweb.cat/2010/bases/
Aquí podeu llegir les bases

La novetat d'enguany és que la selecció de webs finalistes es farà a partir dels vots dels usuaris que vulguin donar la seva opinió. L'objectiu és obtenir una major participació, no tan sols dels concursants, sinó de tothom. A més de votar i opinar sobre les webs concursants, els usuaris podran proposar webs a concurs. L'elecció final la farà, com és habitual, un Jurat format per experts.Tot és molt fàcil. I si trobau una web que vos agradi més que aquesta també votau-la. No us ho tendrem en compte.

Allò que realment importa és que hi hagui webs en català, ben fetes i que funcionin.

Gràcies per endavant. Sabem que no estam sols.