CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES, MATERIAL ESCOLAR I ROBA EN BON ESTAT PER ALS INFANTS MÉS DESFAVORITS


SI VOLEU COL·LABORAR DONANT JOGUINES, MATERIAL ESCOLAR I ROBA EN BON ESTAT, HO PODEU FER DUENT-HO ALS SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE CAPDEPERA, C/NOU NÚM.3, O A L’OFICINA MUNICIPAL DE CALA RAJADA, VIA MALLORCA 36,  TOTS ELS DIES LABORABLES DE 8.00 A 15.00 H. FINS DIA 29/12/09. MÉS INFORMACIÓ AL TEL. 971819201





NADAL SOLIDARI 2009

Campanya de recollida de joguines, material escolar i roba en bon estat per als infants més desfavorits.

    Els alumnes de batxillerat de l’IES Capdepera  amb el suport  dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera i la Comissió dels Reis han posat en marxa per aquestes Festes de Nadal i Reis 2009/2010 la campanya Nadal Solidari.
   La campanya consisteix en la recollida de joguines, material escolar i roba per als infants més desfavorits.
   L’objectiu principal d’aquest projecte és el de reforçar la il·lusió dels nins/es de les famílies més desfavorides per a que no es sentin inferiors ni diferents als seus companys d’escola i jocs.
    La campanya ha començat dins l’IES Capdepera sol·licitant la participació dels companys, professors i Associació de Pares i Mares. A més s’ha previst sol·licitar la col·laboració dels comerços del municipi. També es demana que totes les persones que puguin aportar alguna joguina, material escolar i roba ho facin.
   Tot el material recollit està previst que el reparteixen els Reis Mags d’Orient, els quals estan encantats amb aquesta iniciativa.
   La donació de joguines, material escolar i roba la podeu fer als Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera c/nou núm.3 tots els dies laborables de 8.00 a 15.00 h i a les oficines municipals de Cala Rajada c/Via Mallorca 36. Fins dia 28/12/2009