Image  Afegir a l'agenda del mòbil les lletres Aa (Aviseu a) pot ajudar els serveis d'emergència a contactar amb familiars d'accidentats.

EN EL 2007 MÉS DE TRES MILIONS DE PERSONES HAN TINGUT UNA EMERGÈNCIA: ACCIDENT DOMÈSTIC, LABORAL, DE CIRCULACIÓ, ETC.
EL MÒBIL DE L'AFECTAT ÉS EL MITJÀ MÉS IMMEDIAT QUE TÉ UN EQUIP D'EMERGÈNCIES PER AVISAR ELS SEUS FAMILIARS O AMICS.
POSAR Aa A L'AGENDA DEL MÒBIL ÉS UN SISTEMA SENZILL QUE ENS PERMET GUANYAR A TOTS, A NOSALTRES I A TU, UN TEMPS PRECIÓS.

Image
 *A la Creu Roja sabem com d'importants poden ser uns segons a l'hora d'atendre una emergència. Els nostres equips sempre intenten arribar al més aviat possible amb els recursos necessaris.
 *Ara et proposem una manera ben fàcil d'evitar perdre un temps fonamental en aquests casos: afegir a l'agenda del mòbil les lletres Aa (Aviseu a) davant del nom de la persona que vols que avisin els serveis d'emergència. D'aquesta manera ens indicaràs amb quina persona vols que ens posem en contacte primer.  
 *Pots fer-ho amb més d'un nom (Aa1, Aa2, Aa3) per augmentar les possibilitats que responguin a la nostra trucada.  
 *Posa Aa també en els mòbils dels teus familiarsi amics sobre tot si son gent gran o amb problemes mèdics. És una mesura de seguretat per a ells (pot ser molt útil en cas de caigudes, cops de calor, pèrdues de l'orientació, etc.) i de tranquil·litat per a tu.  
  *Fes-ho ara mateix: posa Aa i ajuda'ns a ser més efectius quan et vulguem ajudar.