L’ACAMPALLENGUA OMPLE SA POBLA D’ENERGIA JUVENIL

Image

   La trobada s’està desenvolupant amb normalitat, tot i l’onada de calor 4.000 acampats i una participació total que podria arribar a les 15.000 persones durant tot el cap de setmana

   L’Acampallengua 2009, que es fa a Sa Pobla avui i demà, ha començat a caminar. Al llarg de tot el dia han anat arribant milers de joves provinents de tots els racons de Mallorca i d’arreu del territori de parla catalana, destacant-ne el grup de més de cinquanta joves menorquins, organitzat per part dels punts d’informació juvenil de Menorca. La jornada ha estat condicionada per l’onada de calor que està patint Mallorca, que no ha evitat la gran participació a la trobada.


Image
Aspecte general de la recepció a l'acampallengua

    Durant la jornada s’han anat succeint les activitats (cercavila, presentació, conferències i tallers diversos). Les activitats s’han anat desenvolupant amb normalitat llevat de l’actuació de Cucorba, que s’ha hagut de suspendre per motius de força major, i de la presentació del disc de madò Maria Pasqual, que va morir el passat dijous.


Image
Alguns gabellins a l'arribada a l'acampallengua de Sa Pobla

   El nombre de persones acampades és de 4.000, a les quals s’ha d’afegir participants a les diferents activitats que no han acampat. D’entre aquestes destaca el concert que se celebrarà avui vespre i que comptarà amb l’actuació de Lax’n’Busto, La Gossa Sorda, La Troba Kung-Fú, Anegats i Barrumbada, i que acabarà amb una actuació dels DJ Spider i Oscar Romero. Tenint en compte l’experiència de les anteriors edicions, és previsible que el nombre total de participants a totes les activitats (joves acampats, participants que no han acampat i persones que només assisteixen al concert) arribi a 15.000 persones. 


Benvolgudes,
Benvolguts,
   Des de Joves de Mallorca per la Llengua volem agrair la participació i suport de tothom que ha fet possible l'èxit de l'Acampallengua 2009.
   Al voluntariat, participants, entitats i mitjans col·laboradors, institucions... a tothom, MOLTES GRÀCIES!!!!





   Joves de mallorca per la llengua