La campanya electoral está en plena efervescència. Tots els partits ocupats a penjar cartells, pancartes i organitzar el miting obligatori. Molt poc se sent parlar de programes, de propostes i de promeses. Sí que alguns divaguen amb conceptes generalistes com "mes participació ciutadana", "mes inversions", "mes despesa social", "pla de sanetjament", "pressuposts participatius", "menys pressio fiscal" i bla bla bla, bla, bla.
 
La veritat és que a mi m'agradaria un candidat que em xerrás poc i clar. Sense grans frases buides. Per exemple podría dir: "Jo aconseguiré fer net Capdepera i Cala Rajada". Un objectiu clar: que els ciutadans no visquin rodejats de brutor, papers, plàstics i merdes de ca. O sigui, que el carrer o la plaça no sigui una soll.
 
Massa fácil per a un batle? No ho deu ser tant, quan ningú ho ha aconseguit. Aquesta darrera legislatura el nostre poble ha estat més brut que mai..., i cada dia això empitjora.
 
Senyors candidats, no es compliquin la vida. No vulguin ser tan ambiciosos en els seus objectius. Baixin a la terra i surtin a passejar.  Els ciutadans només volem carrers nets, faroles enceses, funcionaris competents i places amb vida. La resta la deixin per als seus plenaris mensuals a la Sala.
 
Molta sort a tots.
 
Toni P.