Hola, el meu nom és Tolo Alzina (Conill), i, em dirigesc a vosaltres per expresar-vos la meva opinió i argumentar-vos les meves raons per les quals actualment estic en Es Grup.

Com sabeu, el proper diumenge hi ha eleccions locals i autonòmiques, i la meva opinió es que estam en un moment cabdal per a millorar la nostra democràcia i,donar més suport als grups locals. La vida és una contínua evolució i canvi i, a dia d’avui, si un analitza la situació política actual, tothom es tira els “trastos” al cap, no entraré a valorar ni a uns ni als altres, però, una cosa sempre m’ha cridat la atenció: a Brussel·les, els països d’Europa els queden massa lluny; a Madrid, les autonomies també els queden lluny; i a Palma, la realitat dels pobles també els resulta molt llunyana.

Es per això que, apost pel present i futur dels partits locals, perquè és a partir de la proximitat dels partits locals, que no depenen de directrius autonòmiques i estatals, ni taulers d’escacs electorals, des d'on es pot millorar la nostra democràcia, cercant sempre millorar la qualitat de vida dels nostres veïns.

Que és Es GRUP? Vos ho definesc en poques paraules:

ESTABILITAT
SENY
GESTIO
RESPONSABILITAT
UNIO
POBLE

Gràcies per la vostra atenció, i, aprofito l’avinentesa per sol.licitar-vos el vot pel nostre candidat Mateu Melis.