Un dels elements que van quedar danyats per la tempesta Glòria, de fet gairebé va desaparèixer, va ser la passarel·la que uneix la plaça de Son Moll amb el Sender de les Atzavares.
 

Parlam de fa dos anys i encara no ha estat reposada. A les arques municipals han trobat diners per reparar el passeig de Cala Gat i el passeig Marítim ( quan són espais de Costes i a ells els tocaria adobar-los!), parlen de devers dos milions d’euros, i no hi ha doblers per recuperar una passarel·la de fusta ben necessària per connectar els passeig més transitats del municipi i garantir l'accesibilitat als mateixos i a la platja de Son Moll.
 

L’any 2020  ja  demanaven que es refés (escrits de  30-05.2020 i 22.08.2020) sorpresos per la celeritat amb que es reparava la rampa d’accés a n’Aguait i la deixadesa amb la passarel·la de Son Moll, molt més transitada i element imprescindible d’accesibilitat i enllaç entre els passeigs Marítim i de les Atzavares.
 

Un veí, caminant habitual, es queixava recordant que  “van adobar la passarel·la de n'Aguait i la de Cala Agulla, per on passa ben poca gent i la de Son Moll  per on passam  molts de caminaires i “paseantes” resta desapareguda. A més haurien de “podar” els tamarells  de la rampa d’accés al Passeig de les Atzavares, que dificulten el pas”
 

Som en ple estiu i ja sembla que no es repararà.
 

D’altra banda la rampa d’accés a la platja des de la plaça de Son Moll acaba en un desnivell considerable. Tot plegat un despropòsit i una manca de sensibilitat del nostre ajuntaments vers els ciutadans (molts) que passegen pel litoral i pels usuaris de les platges.