També s'hi han instal·lat temporalment diverses escultures de Sarasate



Les obres del Passeig de Cala Lliteres estan practicament acabades. Comptaven amb un cost màxim d'inversió de 897.000 €, dels quals 718.000 les posava el Consorci Borsa d’Allotjaments Turístics (CBAT) i la resta l'Ajuntament. Finalment es varen adjudicar en concurs públic per a la reforma del trespol, mobiliari urbà, xarxa d'enllumenat, arquetes, reixes d'embornals, drenatges, murs, baranes i asfaltat de carrers addiacents (Cala Nau, Regana, Secret i Èol).





L'actuació ha abastat des de Cala Lliteres fins poc abans d'arribar a Cala Agulla, a l'alçada del darrer carrer que baixa des de l'Avingida de l'Agulla. La zona on s'ha fet més feina en el darrer mes és la part inferior de la plaça de s'Escull i des de l'Ajuntament ens han comentat que tan sols manquen petits detalls per a poder recepcionar les obres.







També fa unes setmanes s'hi varen instal·lar diverses escultures de Sarasate, que hi romandran temporalment, per fer més atractiva la zona, seguint una mica l'exemple del Passeig Marítim.



De les distintes ajudes rebudes del CBAT, ara resten pendents de començar les reformes de sa Font de sa Cala -entre el creuer de n'Aladern i sa Sínia- i Canyamel -carrer Nuredduna-, un cop ja acabades les de la plaça del Carme i aquesta del Passeig de Cala Lliteres.