Després de la visita als hotels Bella Playa & Spa i Beach Club Font de sa Cala, els alumnes de 4t curs de s’Alzinar i de s’Auba van participar a un concurs de redacció sobre la visita. (http://www.capvermell.org/index.php/actualitat/placa-del-sitjar/33832-visitam-l-hotel-bella-playa-spa-i-el-beach-club-font-de-sa-cala)

Entre l’alumnat participant s’ha elegit dues narracions guanyadores, una per cada escola participant. Les guanyadores han estat Cel Maria Antolín del CEIP s’Auba de Cala Rajada i Nerea Icardo Loyola del CEIP  s’Alzinar de Capdepera.
 

L’Associació Hotelera de Capdepera, de la mà de la seva presidenta, han lliurat el premi, consistent en una bicicleta, a cada una de les guanyadores.

Aquesta setmana totes dues han rebut el premi d’una bicicleta que les ha lliurat l’Associació hotelera de Capdepera en presència dels seus companys de classe.  

Adjuntem les redaccions de les alumnes guanyadores amb les fotografies del lliurament dels premis a cada una de les escoles.

Enhorabona a tot l’alumnat participant, especialment a les guanyadores, i a l’Associació Hotelera Capdepera i hotels col·laboradors per mantenir aquesta activitat des de fa un bon grapat d’anys.


Redacció de Cel Maria Antolín del CEIP s’Auba de Cala Rajada, de la visita a l'hotel Bella Playa.

 Redacció de Nerea Icardo Loyola del CEIP s’Alzinar de Capdepera, de la visita al Beach Club de Sa Font de sa Cala