MÉS per Capdepera dona suport incondicional a la candidatura d'Ara Repúbliques a les eleccions europees que tindran lloc el pròxim 9 de juny.

Aquesta decisió es fonamenta en la visió compartida i els valors comuns que ambdues formacions defensen per una Europa més justa, social, ecològica i republicana.

Des de MÉS per Capdepera, considerem que Ara Repúbliques és l'opció més adequada per representar els interessos dels nostres ciutadans i ciutadanes a Europa. La seva defensa dels drets socials, el medi ambient i la democràcia participativa són pilars fonamentals que compartim i que creiem necessaris per construir una Unió Europea més equitativa i sostenible.

A part, es caracteritza per la seva fermesa en la defensa de la insularitat i per trobar llaços en comú en altres illes europees, i també en la defensa d'un comerç just, on l'economia local i la defensa de la pagesia siguin pilars fonamentals.

A més, la candidatura d'Ara Repúbliques es caracteritza per la seva fermesa en la defensa dels drets nacionals i la identitat cultural, una qüestió de gran importància per nosaltres. Creiem que una veu forta i decidida a Europa és essencial per a la protecció i promoció de la nostra llengua, cultura i drets com a poble.

Per tant, animem tots els nostres conciutadans a donar suport a Ara Repúbliques a les pròximes eleccions europees. És moment de fer sentir la nostra veu a Europa i de treballar conjuntament per un futur millor per a tots els europeus.