Una activitat iniciada fa 24 anys a Capdepera gràcies a una col·laboració entre les escoles i l'Associació Hotelera.


Els alumnes de 4t de s’Auba i s’Alzinar han tingut l'oportunitat de visitar l'hotel Bella Playa & Spa i el Beach Club Font de sa Cala, respectivament.

 


Aquesta activitat, que es va iniciar fa 24 anys a Capdepera, gràcies a una col·laboració entre les escoles i l'Associació Hotelera, ja s'ha convertit en una tradició anual del nostre municipi. Durant la visita, els estudiants tenen l'oportunitat d'explorar els diferents departaments que componen un hotel i reben explicacions detallades sobre el seu funcionament i organització. Molts, també poden veure el lloc de treball dels seus pares o familiars i comprendre les seves feines.

 


A més de la visita, els alumnes tenen l'oportunitat de gaudir d'un dinar al mateix establiment i dels seus espais de lleure. Aquesta experiència pràctica es complementa amb un concurs de redacció, en el qual els estudiants expressen les seves impressions i aprenentatges obtinguts durant la visita. La millor redacció rebrà un premi de l'Associació Hotelera.

 



Les fotografies capturen els moments que han viscut els alumnes de quart de s'Alzinar i s’Auba durant la seva visita al Beach Club Font de sa Cala el 9 d'abril (les quatre primeres) i a l'hotel Bella Playa & Spa el 10 d'abril (les fotos que hi ha a continuació).