Capdepera queda en una setena posició (de vuit) amb 1.541 Kg de vidre reciclat als contenidors habilitats.



L’objectiu de la campanya ha estat fomentar el reciclatge de vidre entre els vuit municipis més representatius de Sant Antoni.

El director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, i el tècnic de gerència d'Ecovidrio a les Illes Balears, Ivan Tolsà, han entregat, aquest dijous, un xec de mil euros a l’Ajuntament d’Artà per haver estat el municipi que més envasos de vidre ha recollit durant les festes de Sant Antoni.

La campanya ‘Sant Antoni en Verd’ ha consistit a fomentar el reciclatge de vidre entre els vuit municipis més representatius de les festes de Sant Antoni: Capdepera, Muro, Son Servera, Sa Pobla, Pollença, Manacor, Sant Llorenç des Cardassar i Artà. Per això, durant les festes s’instal·laren vint contenidors amb la imatge de la campanya entre els vuit municipis. Entre tots han recollit 20 tones d’envasos de vidre, 323 quilos més que l’any passat, quan se’n recolliren 19.792.

Artà ha recollit un total de 2.234 quilos d’envasos de vidre, la qual cosa equival a un envàs de vidre per habitant. Això l’ha convertit en el guanyador de la campanya i ha obtingut un xec de mil euros que anirà destinat a organitzar unes festes més sostenibles l’any que ve.

Capdepera queda en una setena posició (de vuit) amb 1.541 Kg de vidre reciclat als contenidors habilitats. Una mitja de 0,128 kg/habitant.

Sansó s’ha mostrat satisfet del ‘compromís que mostra la ciutadania any rere any en reciclar vidre i avançar cap a l’economia circular durant unes dates en què es generen més residus d’aquest tipus’.

La campanya, a més, ha anat acompanyada d’accions d’Street Marketing amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar sobre la importància de continuar reciclant tots els envasos de vidre, així com per resoldre dubtes sobre el seu reciclatge i explicar-ne els beneficis ambientals. A Capdepera poca cosa hem vist, no sabem si per manca d'interès de l'equip de govern o dels promotors. 

Aquí sempre és igual: s'anuncia a bombo i platerets i si no va bé no se'n torna a parlar. No penjaran aquesta notícia a les xarxes, no!







Tota la informació a https://www.santantonienverd.com/