El carrer Elionor Servera tancat per la caiguda de diverses branques fins mitjan horabaixa. També a Font de sa Cala.
Pluja amb vent al llarg de dues hores. S'han recollit 15 l/m2.L'AEMET ho anunciava de bon matí: S'està apropant una línia de ruixats i tempestes de ponent. Arribarà d'aquí una o dues hores.Les restes de la tormenta Hortensia, arribaven primer a Palma. 
"Divendres de vent fort, sobretot entorn a migdia, amb ratxes de 70 a 90 km/h en general, i a cims i caps podrien superar els 120 km/h"

A Sant Llorenç han enregistrat 90km/h i a Menorca 110 km/h.

"La responsable del temporal de vent és la #BorrascaHortense, que avui fa el salt de l'Atlàntic a la Meditrrània. Arribant a migdia arribarà el front fred, ocasionant ruixats i tempestes i ratxes molt fortes de vent"

El Consell de Mallorca ha anunciat que Un total de 26 carreteres han patit les conseqüències del fort vent.A falta d'una avaluació més acurada dels danys ocasionats els pins del carrer Elionor Servera han patit les fortes ràfegues de vent que ha tomat diverses branques. La policia ha tallat el carrer fins que s'han retirat les restes vegetals. Al carrer sant Andreu una branca ha caigut damunt un cotxe.

També han caigut teules amb el risc que suposa. Com podeu veure a la fotografia una teula esquinçà un toldo.A sa Font de sa Cala, com podeu comprovar a les imatges, el brancam ha caigut damunt construccions. 

A les 13h el sol ja lluïa amb tot el seu esplendor. I és que després d'una tempesta, sempre ve una bonança.