La festa de Halloween se va consolidant poc a poc al nostre municipi. Aquesta festa que coincideix, per dates, amb Tots Sants té cada dia més adeptes en part per la pressió mediàtica, en part pel propi atractiu entre la gent, especialment el més joves.



Passejant per Capdepera i Cala Rajada, hem pogut veure com els locals i llocs d'oci s'ambienten amb elements típics. També grups de nins i nines acompanyats dels seus pares disfressats visitaven cases i comerços demanant xutxeries. No han faltat les festes particulars ( facebook és ple d’imatges).
 

Enguany l’Ajuntament ha muntat una festa a una carpa a la Plaça dels Pins. Cal dir que la resposta ha estat bona i s’omplí de joves (i no tan joves) disfressats amb ganes de passar-s’ho bé. La música va anar a càrrec dels DJ de l’empresa organitzadora de l’event. El bar el varen dur els membres de la secció de rugby de Capdepera.


 



D’altra banda a l’escola s’Alzinar, en el gimnàs, els alumnes de 6è va organitzar una festa Halloween pro-viatge d’Estudis. Els alumnes van fer una feinada decorant el gimnàs, i els quedà molt ben ambientat, i se prepararen molts de menjars per a vendre durant la festa. Música, jocs, tallers... i molts de disfresses .