Un nodrida representació del poble es esplaçà a Palma, per estar al costat de donya Bel, en un dia tan importantAmics, exalumnes, una representació de la Coral Gabellina..., tots ells encapçalats pel batle Rafel Fernández i la regidora Ivon Renaud, van voler estar al costat de dona Isabel Amengual, amb motiu del seu centè aniversari, en una festa que va tenir lloc el dimarts dia 20. La que va exercir de mestra en el nostre poble, fins a la seva jubilació, complí aquesta efemèride a la residència de Ciutat on passa aquest tram de la seva llarga existència, a la qual ha arribat amb un envejable estat de salut, física i mental.Plena de vitalitat i bon humor, l'homenatjada va corejar les cançons populars que cantà la coral.

En nom de l'Ajuntament, el batle li va lliurar una placa commemorativa.També se li llegiren unes gloses compostes per Joana Colom, per a l'ocasió. Aquí les teniu:

Avui, un dia entranyable,
donya Bel compleix cent anys,
hem vengut a acompnyar-la
els alumnes i companys.

Pel poble de Capdepera
vostè ha estat molt important,
molts d'anys d'exercir carrera
i amb paciència ensenyant.

Per tanta de feina feta
tots li estam agraïts,
són records que no s'obliden
i a posta tots som aquí. 

Donya Bel, enhorabona
li volem dir tots plegats,
que celebri en pau sa festa
i moltes felicitats.

També la televisió autonòmica, IB3, es va fer ressò de l'efemèride.Parlam, per tant, d'una bella festa, d'un merescut homenatge a donya Bel, la professora que tants i tants de gabellins va posar en el camí del coneixement. Enhorabona, mestra!


(fotografies: Maria Antònia Gomis)