Les instal·lacions de Club de Tennis Son Bessó reberen els 32  finalistes de la segona edició del Rafa Nadal Tour



La segona edició del circuit juvenil de tennis Rafa Nadal Tour by MAPFRE ha finalitzat aquest cap setmana a Capdepera, a les 12 pistes del Tennis Son Bessó, on els valors impulsats per la Fundació Rafa Nadal han demostrat ser de nou destacats protagonistes. En aquest Màster hi han participat els 32 joves -de categories sub12 i sub14, masculina i femenina- classificats en els 7 tornejos previs disputats al llarg de 2015.

Celebrat al Club de Tennis Son Bessó, instal·lacions que pertanyen al grup Pasta Pasta, s'hi van acollir tots els participants, entrenadors i familiars, des de dijous 18 i fins el diumenge 20 de setembre, i al llarg d'aquests dies el centre ha estat preparat amb tot detall, inclosos els 28 aplegapilotes, nens de la zona que es van oferir per a aquesta tasca.



Aquest singular Tour, ha assentat les seves bases en la incorporació de la formació en valors en la competició esportiva. En aquest sentit, del total dels joves participants, 28 s'han classificat pels seus mèrits i resultats esportius i els altres 4 -un de cada categoria-, ho han aconseguit en ser aquells que han demostrat tenir un comportament i actitud més positius, tant dins la pista com fora, guanyant així el Trofeu de Valors.

Els guanyadors van rebre els premis de la mà d'Ana Maria Parera, mare de Rafa Nadal i presidenta de la fundació; l'alcalde del municipi, Rafel Fernandez,  i els propietaris del grup Pasta Pasta, Michel Heijman i Hans Rositzki.



Els guanyadors del Tour by MAPFRE 2015 han estat:
Jaume Caldes en la categoria sub14 masculí.
Gemma Lairón en sub14 femení.
Carlos Alcaraz en sub12 masculí.
Lucia Llinares en sub12 femení.

A més de la competició esportiva i de les dinàmiques entorn dels valors, en aquesta última trobada els joves han participat també en un divertit clínic a càrrec de Babolat, una xerrada sobre com fer front a les lesions impartida per Mueller i una divertidíssima posta de sol a la terrassa del Buddha Lounge de Pasta Pasta Cala Agulla, on els participants van gaudir d'un "refrigeri" i de la música d'un DJ, que els va servir per "recarregar les piles" abans de la final que es va celebrar el diumenge a Son Bessó.

Aquesta segona edició del circuit ha comptat amb la participació de 1.360 joves i ha doblat el nombre d'etapes respecte al 2014. Abans de la final de Mallorca, al Club de Tennis Son Bessó,  el Tour ha fet aturada a Barcelona, Sevilla, Valldoreix (Barcelona), València, Alacant, Saragossa i Madrid.

Enhorabona als participants, als gauanyadors, als volunataris i als organitzadors, per la bona feina feta.

Us deixam algunes imatges de la competició.