Amb "Sopa de tomate, pescado y frutas", comença una nova temporada de la sala d'exposicions del Centre Cap Vermell


 
Divendres, 11 de setembre, va tenir lloc la presentació de l'exposició de Miquel Rossell  anomenada "Sopa de tomate, pescado y frutas" al Centre Cap Vermell.



En Miquel Rossell, a qui coneixíem de la seva gestió al davant del Club Nàutic de Cala Rajada, ens va sorprendre amb una col·leció de pintures molt variada temàtica.  De fet fa un recorregut de vàries corrents artístiques del segle XX, reinterpretant-les d'una forma lúdica i efectista.



Com ell mateix va comentar a la rpesentació "La temàtica de l'exposició tracta d'un recorregut per pes diferents  tendències i moviments d'art pictòric del segle XX.  
A la meva obra he volgut plasmar des de l’art nouveau fins a art contemporani, passant pel cubisme, fauvisme, expressionisme abstracte, surrealisme, naïf, pop art i art moden ".

  

La seva intenció de pintar i mostrar una obra "variada, colorista i entretinguda" ho aconsegueix amb escreix. De fet afegíriem que, des d'una acurada tècnica, cada quadre transpúa optimisme i un súbtil sentit de l'humor

 

La presentació de la mostra resulta molt acurada i efectista, afegint a algunes propostes pictòriques complements a mena de petits muntatges que accentúen el missatge de l'obra.

A l'inauguració de la mostra hi van ser presents un nodrit grup d'amics i familiars. També eren presents varis regidors  i el batle de Capdepera, qui dirigí unes paraules de benvinguda tot recordant la seva etapa de president del Club nàutic i la seva implicació juntament amb la seva dona Claudia Suiter.  



Per la seva banda en Miquel Rossell agraí la presència del públic i el suport rebut de l'ajuntament per a fer realitat el "repte de poder exposar al centre Cap Vermell la seva obra"



Un detall: a tots els quadres hi ha un o varis peixos. Alguns evidents, d'altres...els haureu de cercar!



Una interessant exposició, molt recomanable que romandrà oberta fins el proper 10 d'octubre.