Dos canvis de regidors a l'equip de govern.
Un del PSOE i l'altra d'UCAP

-->
Sureda és cessat pel batle, els dos següents de la llista del PSOE, Pep Uceda i Esperança Morey, renuncien i entrarà la nº 10 de la llista Mónica Viejo.
-->
Catibel Llabata renúncia i entra la nº 7 de la llista d'UCAP, Bel Blanes.

Després d'un exercici continuat de manca d'informació, no esperàvem una nota de premsa que explicàs la versió oficial dels perquès d'aquests canvis. El cert és que aquesta legislatura, amb Rafel Fernández al davant, passarà a la història com una etapa negra a la política gabellina, no sols per la manca d'informació als ciutadans sinó pel que sembla una incapacitat per a dirigir un grup o coordinar un equip. Així com passa aquesta legislatura els fets semblen donar la raó als rumors que apunten a unes maneres de fer que van de l'embull, la confusió i l'autoritarisme com a manera de gestionar la Sala. Són massa dimissions, massa inestablilitat per una legislatura.

Un cap de setmana ple de rumors, han acabat en una convocatòria de Ple municipal (dimecres a les 11,30 h) que desvetlla els misteris. Els regidors no parlen. Ningú no agafa el telèfon. Per a què serveixen les notes de premsa? No mereix la ciutadania una versió oficial dels fets, ja? Abans del plenari? Pensam que sí.

Ja es parla d'una nova remodelació d'àrees que, tanmateix no es farà efectiva fins que, d'aquí un mes entrin les noves regidores. Poc temps els hi queda per mostrar la seva vàlua.

I, a falta d'oficialitat,  ja que sols podem parlar de remors, diguem que Mateu Melis té molts punts per assumir àrees importants.

També es parla molt sobre el perquè un ha estat cessat i l'altra ha renunciat.

Finalment, convocar el ple a les 11,30 del dimecres, forma part de la política de participació ciutadana d'aquest equip de Govern que facilita que els ciutadans puguin assistir als actes municipals. Com dèim en bon mallorquí "qui tot sol s'ho menja, tot sol s'ofega".