Més de 300 infants participen a la Diada de Futbol de Capdepera

   La jornada, organitzada pel Consell de Mallorca amb la col•laboració del RCD Mallorca i l’Ajuntament gabellí, forma part de les activitats dels Jocs Esportius Escolars



Més de 300 infants d’una trentena de clubs i entitats esportives de la comarca de Llevant han participat aquest matí a la Diada de Futbol que ha tengut lloc al poliesportiu Es Figueral de Capdepera. La jornada, organitzada pel Departament d’Esports, Joventut i Igualtat, amb la col•laboració del RCD Mallorca i l’ajuntament de Capdepera, forma part del programa dels Jocs Esportius Escolars del Consell.



Des de les 10.00 i fins les 13.130 hores els nins i nines de les categories pre-iniciació i iniciació (4 a 7 anys), han jugat diferents partits a la gespa del camp gabellí, en una jornada que ha comptat amb la presència del director insular d’Esports del Consell, Paco Blasco; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, Pilar Gasull i el coordinador de l’àrea social del RCD Mallorca, Jordi Morey.



Així mateix els infants participants en aquesta jornada han pogut passar una estona amb els jugadors del RCD Mallorca, Víctor Casadesús i Joaquín Navarro “Ximo”, que s’han desplaçat fins a Capdepera.



Gràcies a la col•laboració amb l’equip mallorquinista, a més dels obsequis que lliura el Departament d’Esports, Joventut i Igualtat, tots els nins i nines participants a la diada d’avui han rebut una entrada per assistir al partit de lliga que enfrontarà el club mallorquí amb el Saragossa el cap de setmana del 19 i 20 de març.