El Judo Reshinkan obté una molt bona classificació en el 4t Control Escolar



Neus Pou lluita pel bronze a la copa Espanya





El Reshinkan obtè 5 primers classificats, 3 segons i un tercer

   Una vegada més els joves esportistes del Renshinkan van tenir una molt bona actuació en el Control Escolar:  Hi varen participar 9 judoques del Reshinkan   en aquest 4 º control, vàlid pel Campionat de Mallorca, i varen ser 8 els que van disputar la final, guanyant en 5 de elles. Aquest és un molt bon resultat i l’entrenament i preparació pel Campionat Insular que realitzen aquests al•lots i al•lotes  comença a donar els seus fruits. La competició insular se celebrarà el 26 de març i només els finalistes de cada categoria són els privilegiats per disputar el Campionat de Balears que enguany  es farà a  Formentera.

Els resultats són els següents:
Primer lloc: Miquel Cabrer, Pere Febrer, Miquel Ginard, Sergi Fullana i Neus Tizón
Segon lloc: Nofre Ruiz , Sergio Franco i Pep Estelrich.
Tercer lloc: Pau Rodríguez.

 

Neus Pou disputa el bronze a la copa d’Espanya a Madrid

   Neus Pou, després d'haver patit unes petites lesions que l'han mantingut una mica lluny de la competició, a nivell nacional, ara comença a agafar ritme. El passat dissabte dia 5 de febrer, la Comunitat de Madrid va ser l'amfitriona de la copa d'Espanya. Possiblement  la competició de més nivell de tot el  territori nacional, amb representants dels Estats Units, Portugal, França, Andorra, Itàlia, etc...Amb aquests equips,  l'alt nivell de competició estava assegurat.



   D’entrada Neus es trobà amb una competidora molt forta,  la representant de Madrid, campiona d'Espanya i plata en aquesta ocasió. Neus perd de ippon. En repesca el seu camí cap al bronze és fulminant, després de vèncer per ippon a les representants d’Aragó, Galícia i Astúries, disputa la medalla  de bronze però la perd contra la representant catalana.
   Així i tot, volem felicitar a na Neus pel bon resultat obtingut donat el alt nivell de la competició.



  Josep Mascaró