Finalitza la temporada d’atletisme amb el Torneig Balear de Seleccions

El torneig balear de la selecció infantil, que es va celebrar el cap de setmana passat (19 juny de 2010) al poliesportiu Príncipes de España, a Palma, va comptar amb la representació gabellina de l’esportista Àngela Aso.

El torneig consisteix en una competició entre les seleccions d’Eivissa-Formentera, Menorca, Palma i Part Forana, compostes pels atletes de les diferents zones i que han tengut les millors marques durant la temporada.

Àngela Aso va formar part de l’equip femení de la selecció de Part Forana i va participar a les proves de 150 i 80 metres tanques i a la prova dels relleus.

L’equip de la part forana va quedar en tercera posició amb un total de 47 punts darrera de Menorca amb 48 i en primer lloc, Eivissa- Formentera amb 61.

L’actuació d’Àngela va donar bons resultats. Va quedar segona a la prova de 80 tanques amb un temps de 12.8 i a 4 dècimes de la primera. Per altra banda als 150 va fer un temps de 21.7. Finalment el relleu, amb una arribada molt ajustada, l'equip de part forana quedà segon amb un temps de 44.6 segons i a 2 dècimes de l'equip menorquí.

Amb aquest campionat finalitza la temporada d'atletisme de Capdepera.