Claudia Troppa, segona als 100 m i als 100 m tanques
Júlia Fernàndez setena als 100 m i sisena al salt de llargada
Joan Álvarez cinqué als 100 m

El campionat de Balears absolut, disputat a Calvià els dies 17 i 18 de juny, va comptar amb la participació de tres atletes gabellins: Júlia Fernàndez, Joan Álvarez i Claudia Troppa.

Júlia, de la categoria cadet, debutava en un campionat absolut i va obtenir la tercera posició en la segona semifinal de 100 m ll amb un temps de 13,52 segons. A la final, va acabar en la setena posició amb una marca de 13,64 segons. També va participar en salt de llargada aconseguint la sisena posició amb una marca de 4,61 metres.

Joan Álvarez, del club atletisme Alcorcón de Madrid, després de guanyar la tercera semifinal de 100 m/l amb un temps de 11,77", va aconseguir la cinquena posició a la final amb una marca d’11,74 segons.

Per últim, Claudia Troppa, del Club Atletisme Pitius, va disputar la segona semifinal de la prova de 100 m, aconseguint una marca de 12,95" i finalment, a la final, segon lloc amb 12,86" . Per altra banda, també va participar en la prova de 100 m/t, aconseguint també la medalla d’argent amb una marca de 15,42".

Carrera de l'any passat

Als 100 metres tanques, na Claudia va ser superada per Caridad Jerez, una atleta júnior de gran projeccció que va aconseguir plaça per als mundials de la seva categoria. Amb aquests resultats, Claudia disputarà el campionat d'Espanya per autonomies, els dies 26 i 27, en els 100 metres llisos, on podrà intentar millorar la marca, lluny dels seus rècords personals.

La setmana anterior al Meeting Toni Bonet 2010, que va tenir lloc a la pista municipal de Can Misses, va guanyar les dues proves, amb marques de 15,04" en tanques (lluny de la mínima nacional de 14,60") i 12,96" als 100 m.

La temporada en pista coberta acaba de començar i de moment na Claudia Torppa està en progressió.