MOLT BONA ACTUACIÓ DEL JUDO Renshinkan AL TORNEIG DE SANT LLORENÇ DE JUDO PER A L’EDAT ESCOLAR





 

   Les instal•lacions del Poliesportiu Marga Fullana van estar "a tope" amb els 117 joves esportistes que van prendre part en esta primera edició del Torneig Mestre Guillem Galmès. Acompanyants i Esportistes van gaudir de l’ambient i una vegada més vàrem tenir l’ocasió de veure el millor judo infantil.  Els petitets de la modalitat de randori van ser els més aplaudits i van fer els delícies de tots els allà presents. Els joves competidors varen començar a despuntar amb impressionants ippon
Aquest 1 º Trofeu patrocinat per l'Ajuntament, organitzat per l 'AMIPA del Col•legi de Sant Llorenç Mestre Guillem Galmès i pel Judo Renshinkan va constar de dues modalitats diferents: l’exhibició tècnica de randori , per a les edats que van dels 4 als 7 anys, i la competició reservada pels joves de 8 als 13 anys  Els no interessats en competir  també varen tenir les seves categories reservades en la modalitat exhibició.



 S’inicià el campionat amb les paraules de benvinguda de part del President del Renshinkan, Sr Pep Mascaró, i el lliurament de les plaques commemoratives a totes les escoles participants de  part del president de la AMIPA, Sr.  Xerafi Lliteres. El lliurament de premis i les paraules de cloenda van ser per part del representant de l'Ajuntament el Sr Joan Planas, regidor d' Esports.


AQUEST DIUMENGE AL COL-LEGI JAUME VIDAL, 12 TROFEU DE JUDO PER A L’EDAT ESCOLAR Fires i Festes MANACOR 2010

Aquest diumenge dia 30 a les 10:30 del mati vaig començar el torneig infantil de les Festes al Pavelló esportiu de l’escola Jaume Vidal, s’espera la presència de 100 Esportistes i les edats són dels 4 als 13 anys. Vós Esperem a tots.


Josep Mascaró