ESCOLAR, 3 - LA UNIÓ, 2

1ª Regional
Escolar 3 – La Unió 2

2on classificat

Partit complicat el que tenia l’Escolar, davant un equip que ha estat pràcticament tota la temporada en segona posició. De fet, la primera part acabà amb un 0-2 i males perspectives de remuntada. L'Escolar té una assignatura pendent: cada cop que hem de defensar una jugada a pilota aturada ens creen molt de perill, i ahir amb dues faltes pràcticament calcades ens marcaren dos gols. La Unió, per mi, ens va passar per damunt, a la primera part, principalment al centre del camp ens van fer el que volgueren i de tres ocasions en van materialitzar dues. En canvi, a l’Escolar li costa un món. A la segona part, la cosa va canviar i es va sortir a mort. Mitjançant un gol de Joan Gomila,  just començar la segona part, l'equip local va cobrar vida, mentre que el segon gol va fer molt de mal a la moral de La Unió. L’Escolar continuà pitjant fins que, en el darrer minut, Marc Piris aconseguí el que seria el 3-2 definitiu i es va desfermar l’eufòria, tant a dins com a fora del camp. Semblava que s’havia guanyat la lliga. Amb aquesta important victòria i la derrota de S’Alqueria davant el Pilares, L’Escolar es col·loca segon classificat, amb tres punts d'avantatge sobre el tercer, cosa que ens deixa un petit marge d’error. Ara bé, queden 12 punts en joc i poden passar moltes coses. Ara s’ha d’anar amb peus de plom i partit a partit. El primer és diumenge dia 23, davant el Binissalem, un equip que es troba en hores baixes i que no ens regalarà res. Tenim un final de temporada d’allò més interessant: Binissalem, Campanet, Llubí i Consell.