Els noruecs guanyadors de la XIX Edició  del Trofeu Internacional Renshinkan

Els amfitrions es classifiquen en segon lloc





   El passat dissabte, dia 8 de maig,  el pavelló esportiu Miquel A. Nadal es va tornar a vestir de gala per acollir a una de les competicions on es pot veure el millor judo de les Illes. Una vegada més l’organització, a càrrec del club Renshinkan, va ser gairebé perfecta, amb una acurada posada en escena i una organització impecable. Aquest treball en la preparació de la competició fa d’aquest Trofeu el que té més ressonància a les nostres Illes i part de del territori nacional.
El trofeu Renshinkan només està reservat a dos categories la cadet i l’absolta. Es varen inscriure 81 esportistes,  que van prendre part dels diversos combats. Ells representaven a la quasi totalitat dels clubs federats de Mallorca, dos clubs de Menorca, l’equip Nacional de l'ONCE i el club BK-JUDO de Noruega amb la presència de l’equip campió d’aquest país escandinau.



   La presentació de l’acte va començar puntual, així com estava previst, a les 17:15 h i aquesta va anar a càrrec del president de la Federació Balear de Judo Sr, Miquel A. Bisquerra. La cloenda per part de la delegada d'Esports de l'Ajuntament de Manacor i pel campioníssim Xavi Torres en representació del Govern Balear.
El Club noruec va ser el vencedor d’aquesta nova edició, la segona plaça va ser per al club amfitrió i la tercera va ser pel Samurai (Palma)

  Els medallistes del Club amfitrió són els que detallem a continuació: 
 
  -  Medalla d'or: NEUS POU JIMENEZ. (Or en categoria cadet i en l'absoluta) 

  -  Medalla de plata: JUNIOR FLORES  i MARIA ORTEGA. 

  -  Medalla de bronze:  SERGIO FRANCO, SERGI PERELLO GALDÓN, ALEX VIVES, JAUME MAIMÓ, LLUIS GALIAN  i JORDI JUAN NICOLAU.