Des del Castell i des del polígon.



Molta gent es congregà altra vegada per acomiadar l'espectacle de foc i vol captiu. Jordi Aracil, el director del Festival ho te clar "és fàcil: els globus són molt espectaculars i pasen per indrets preciosos. Una combinació perfecta". Nosaltres pensam que hi ha un altre component que s'afegeix a la novetat. Si hi ha una màgia amb la contemplació del foc, també hi és amb els globus. Els globus són joguines màgiques per als nens i nenes. Són símbol de festa i de llibertat. Els colors i les formes resulten molt atractius i ens porten de dret a la infantesa. Aquesta trobada ens fa tornar a la infantesa a reviure moments màgics. Un objecte atractiu, juganer, que s'enlaira, que ens fa dubtar de la realitat i ens recorda quan érem capaços d’imaginar cases i cotxes de carreres amb només caixes de cartró. Tenen un indubtable alè poètic en els seus moviments lleugers, en la seva excepcionalitat i en els seus reptes.

Una hora abans de començar la zona del polígon ja estava col·lapsada. També molta gent pujà al Castell per veure el foc d'aprop. Se'ns va fer curt l'espectacle. Gran acomiadament. Al mig dia hi hagué una paella per a tots els participants i col·laboradors. En parlarem una bona temporada mentre esperam la convocatòria de l'any que ve. Sols queden 350 dies!

Enhorabona!!!!



Agraïm a tots els lectors que ens heu fet arribar aquestes espectaculars fotografies. Aquí no les publicarem totes. Hem obert un àlbum a Facebook de Cap Vermell on hi seran totes. Moltes gràcies.
L'enllaç de l'àlbum és: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1087820093350418&type=3