2 medalles d'or, 9 de plata i 6 de bronze.

Menorca va ser l'illa amfitriona i el centre d'atenció per als escolars en edats compreses de 9 a 12 anys. Dissabte passat al voltant de 120 esportistes i la gairebé totalitat dels clubs de les nostres 4 illes van ser presents en el Poliesportiu Municipal de Maó on van tenir la seva cita més important, la final del Campionat de Balears.

Els representants del Renshinkan, 17 en total, van estar genials: 2 medalles d'or, 9 de plata 6 de bronze és una excel·lent classificació. Els minis del RSK van pujant volum, el judo dels medallistes comença a destacar mostrant ja un control en tots els seus combats.

Medalla d'or: MÀXIMO VALENTIN GIMENEZ i ANDREU JESÚS FLORES

Medalla de plata: LIDIA DICKS, JORDI NICOLAU CAÑIZAL, AXANA MARTÍN KACHURINA, JOSEP LLODRÀ SERVERA, FERRAN LOZANO MOREY, ALEJANDRO ACHA FERNÁNDEZ, EMMA BORDOY VIVES, Mª MAGDALENA GOMILA MOREY i JOAN VIDAL MONSERRAT.

Medalla de bronze: PRISCILA GARÍ CUPIDO, ZEN THEUNISSE BOERBOOM, ANGEL GARÍ CUPIDO, NICOLÁS PASCUAL JARAMILLO, Mª CARME PONS RIERA i ERIK GONZÁLEZ BARONA.