CB Capdepera Bolero Sènior Masculí 34 - 61 Bàsquet Manacor



El sènior masculí no comença la nova lliga amb bon peu, fent un dels pitjors partits que es recorda d'aquest equip, caient estrepitosament davant el mateix Manacor contra el qual varen perdre just de 3 punts a domicili la setmana passada. Primer partit en quasi 2 temporades que el conjunt gabellí es veu totalment superat i no és capaç ni de competir. Hi ha moltes causes i cap excusa, els jugadors ho saben, saben com no s'ha d'afrontar un partit i també són molt conscients que malgrat tot són vàlids, competitius i que suraran aquesta situació. Ànims i a seguir lluitant!


CB Capdepera First Sun Cadet Masculí 69 - 58 Bàsquet Manacor

Primer partit de la nova lliga i nova victòria del conjunt de Capdepera. El partit ha estat dominat durant els 40 minuts pels locals, essent els que marcaven el ritme de partit. Hi ha hagut moments en els que ha faltat la concentració, com per exemple al final del parit, i això ha fet que s’hagi sofert més del necessari per tenir la victòria. Bona feina dels gabellins, que segueixen acumulant victòries.





CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt. B. Molinar- 45 CB Capdepera- 42

Gran partit dels infantils amb bona culminació en els contraatacs, bon percentatge en el tir de mitja distància i lluita fins al darrer sospir per gairebé aconseguir la victòria, encara que el rival sempre va tenir la iniciativa al marcador, no s’han rendit en cap moment. Ens sap greu la lesió de n’Elena que ha sofert un esquinç al turmell i li desitjam una ràpida recuperació.




#aravadeboaravadebàsquet!