Foto temporada 2019-20: Tècnics de l'equip xinès Hangzhou Creentowau, Jaume Moll primer de l'esquerra; Sergi Barjuan (entrenador), tercer per l'esquerra

Javier Recio, una vegada que deixà el Mallorca, es va fer càrrec de la direcció esportiva de club Bolivià.

Javier en la seva etapa amb el Mallorca treballà al costat del nostre paisà Jaume Moll i en la seva etapa anterior a l'Espanyol amb el manacorí Miquel Gomila. Als dos preparadors els va proposar treballar plegats per a la posada a punt de la plantilla del primer equip de la Pau, això va fer que prospera la contractació de tots dos preparadors físics.

El nou entrenador de C.D.Bolivar, Natxo González també, espanyol i contractat a través de Javier Recio, va ser tècnic anteriorment de l'Alabès, del Reus Esportiu, Saragossa i Deportivo de la Corunya.



El Club Bolívar és un club de futbol Bolivià de la ciutat de La Paz fundat el 12 d'Abril de 1925, juga en la primera divisió Boliviana, compta amb un estadi propi que només l'utilitza per als entrenaments, els partits oficials el club els juga de local en l'Estadi Hernando Siles recinte que compta amb una capacitat de 41.132 persones. En l'àmbit nacional és el club que, estadísticament, millor ha representat a Bolívia.

Abans de començar la temporada el 3 d'abril el club haurà d'afrontar tres eliminatòries per classificar-se i poder disputar la Copa Libertadores.

Amb l'arribada de Javier Recio aquestes són les paraules del seu president Senyor Claure "L'espanyol crearà una metodologia i model de treball en el qual tots; dirigents, tècnics i jugadors, tenguin el comportament i mentalitat necessària per guanyar els tornejos locals i posicionar-nos per la copa Libertadores.

best





Jaume Moll com a preparador físic del RCE Mallorca.