Amb les restriccions actuals en Fase 4 de risc extrem, a causa del Coronavirus, estam adaptant els nostres entrenaments al que marca la normativa.



 

Tots els nostres jugadors i jugadores amb fitxa federativa, han estat realitzant fins ara dos entrenaments setmanals sense contacte físic. Aquests dies la normativa ja permet afegir un entrenament més, això sí, mantenint la restricció del contacte físic i totes les mesures anteriors de presa de temperatura, no utilització de dutxes, etc...



La resta de jugadors i jugadores no federats han retornat de mica en mica als entrenaments, amb la mateixa mesura de no poder mantenir contacte físic i amb la mesura addicional de no poder entrenar a un espai interior; degut a aquesta restricció vam sol·licitar a l’Ajuntament el poder utilitzar les pistes exteriors del poliesportiu per tal de poder continuar amb la pràctica esportiva.

 Volem agrair la bona predisposició per part de l’Ajuntament i la Regidoria d’Esports  a l’hora de facilitar-nos l´ús d’aquestes instal·lacions. Degut a que una altra de les directrius d’aquesta atípica temporada ha estat la prohibició de competició en jugadors i jugadores en edat escolar, i que això implica que els nostres equips en aquesta franja d’edat no puguin competir, ni per tant formalitzar la fitxa federativa, un gruix important de la nostra cantera ha d’utilitzar en aquestes moments l’alternativa de treball a l’exterior.

Estem molt orgullosos de la bona predisposició del nostres jugadors i jugadores a l’hora d’adaptar-se a les noves circumstàncies i del treball dels nostres entrenadors i entrenadores, que adapten els entrenaments, intentant que siguin el més motivadors possibles malgrat totes les restriccions que estem patint. En aquests moments, alguns dels nostres entrenadors, estan implantant uns entrenaments en base a una competició individual per tal d’aconseguir punts i classificar-se a l’hora d’aconseguir diferents premis o simplement la satisfacció de superar-se dia a dia. Així és que, hem de tornar  destacar la tasca dels nostre cos d’entrenadors, que estan fent tot lo possible per a mantenir la il·lusió de la nostra cantera adaptant totes les dinàmiques d’un esport de contacte com és el nostre en un treball sense contacte però  engrescador i profitós.

Per una altra banda esperam que tots aquells equips que estan inscrits a les diferents competicions federades, pugin retornar aviat a jugar els partits que van quedar suspesos poc abans de Nadal i acabar la primera volta de la temporada i, si fos possible, iniciar la segona amb la major normalitat possible.

#AravadeboAravadebàsquet!