Enguany hi hagué premis i sorteig de regalsLa tercera edició de la cursa de Sant Silvestre a Capdepera va anar prou bé, amb una participació de devers 50 corredors de totes les edats, especialment nins i nines. Com a altres edicions els participants acudeixen disfressats, molts fent colles, amb ganes de córrer i passar-s'ho bé.

Enguany n'hi hagué la novetat dels premis al guanyador i a la millor disfressa individual i de grup. Al final hi hagué un sorteig de Nadal  en el que la gent va riure molt, de fer la cursa quedà en un segon lloc agafant protagonisme la festa i l'acomiadament de l'any 2018.

En Jaume Torres va ser el guanyador de la cursa, lliurant-se també els premis a les millors disfresses. Com en altres edicions hi hagué refresc per a tots els participants.

Des del servei d'Esports estan molt contents amb la participació de la gent, i volen aprofitar per donar les gracies a Protecció Civil i a la Policia Local, i molt especialment als col·laboradors que van aportar els premis i els regals pel sorteig.
 
Salut i bon any!