Ens trobam a la recta final de tamporada, les distintes categories van acabant les respectives lligues

Aquests són els resultats

1ª Regional
Escolar 1 – Esporles 32
12è classificat

Darrer partit de la 1ª Regional a Capdepera. Una primera part a on l'Esporles va ser clar dominador del joc creant perill fins que al minut 26 aconsegueix el 0-1 i els posava les coses de cara per posar-se en 1ª posició a la classificació després de la derrota del Lloseta. A la segona part amb la sortida al camp de Serapio, Joan Ribot i Edu es va veure una clara millora en atac i molta més velocitat a on s'aconseguí l'empat amb un gran gol de Joan Ribot i quasi al final del partit l'Esporles aconseguí el 1-2 final. Amb aquest resultat, l'Esporles es posa líder a la classificació a falta d'una jornada davant l'Algaida i suposadament serà el campió de lliga i l'any que ve a Preferent. Per part de l'Escolar s'enfronta al Lloseta que si guanya i l'Esporles no puntua seran ells els que aconsegueixin l'ascens a Preferent ja que enguany de moment tan sols en puja un.

3ª Regional
Escolar 1 – Son Caliu 3

Cadets

(Copa Federació)
Escolar 3 – Son Oliva 0
1er classificat
   Gran primera part dels Cadets de Toni Brunet, tocant la pilota amb molt de criteri i sense rifar cap pilota, jugades al primer toc i sense complicacions. En definitiva un bon partit dels Cadets.

Image

Infantils 2ª Regional
Son Sardina 0 – Escolar 3
1er classificat  (CAMPIÓ DE LLIGA)

A falta d'una jornada davant el Lloseta a Capdepera el proper diumenge, l'Escolar amb aquest resultat no fa altre cosa que ratificar la seva posició i amb la victòria davant el Son Sardina (3er classificat) els deixa fora possibilitats de pujar a 1ª i l'Artà serà l'altre equip que ho faci. (És millor tenir l'any que ve un desplaçament a Artà que a Palma).

Alevins F7
Petra 4 – Escolar 4
9è classificat

Final de lliga dels nins de Israel amb novena posició amb 36 punts, 10 partits guanyats, 6 empats, 10 derrotes, 86 gols a favor i 93 en contra. ENHORABONA A TOTS.

Benjamins F7
Margaritense 2 – Escolar 3
8è classificat

Final de lliga dels nins de Javi amb vuitena posició amb 57 punts, 18 partits guanyats, 3 empats, 11 derrotes, 117 gols a favor i 104 en contra. ENHORABONA A TOTS.