El cap de setmana del peix frec de Cala Rajada ha omplert el moll durant la XXI edició de la Mostra de la Llampuga


 

L'Ajuntament de Capdepera vol agrair a totes les persones que visitaren Cala Rajada durant aquest cap de setmana per gaudir de la tradicional fira de la llampuga i del cap de setmana del peix fresc.

La nit de tapes i el concurs culinari del divendres van donar el sus de sortida amb gran afluència de públic al moll de Cala Rajada que pogué gaudir de l'oferta gastronòmica de les deset paradetes instal·lades i que acabà el vespre amb la música dels grups Els Funkiss i Tanny's Band.



El dissabte tingué lloc la revetlla marinera i la tradicional paella dels mariners. Enguany es van vendre un total de 900 racions de paella i es cuinaren 115 kg d'arròs. El vespre va continuar amb la música de Identical Souls i Disccovers.



El diumenge s'inaugurà la mostra de la llampuga amb vint estants del sector restaurador del municipi i un estant de promoció turística del municipi, que van cuinar un total de 1.680 kg de llampuga amb diferents receptes.

Durant la jornada principal de la mostra gastronòmica, que enguany arribava a la seva vint-i-una edició es van servir més de 14.000 racions de les diferents interpretacions que cada cuiner havia realitzat per l'edició d'enguany.

Mireia Ferrer, batlessa de Capdepera ha volgut agrair a totes les persones que han visitat la mostra de la llampuga, i també a tota l'organització, a les persones col·laboradores i als professionals que han estat fent feina durant aquesta nova edició de la fira gastronòmica. Ferrer ha volgut remarcar la importància que té aquesta fira per al nostre municipi, que aconsegueix donar valor al sector pesquer, la restauració i també tota l'oferta complementària que hi ha a Capdepera i que promou i dona a conèixer el nostre municipi.

Joan Campins, regidor de fires i festes s'ha mostrat molt content per la bona resposta que ha tingut la fira i tots els actes que s'han celebrat. Campins ha fet un especial agraïment a la Confraria de Pescadors, l'Associació de Bars Nocturns i personal de taquilles i barres, l'Associació Hotelera de Capdepera, els restaurants i establiments participants, Policia Local, Serveis Municipals, Brigada, Electricistes, Neteja, Neteja Viària, Sanitaris, Vigilància Privada, l'Autoritat Portuària, l'equip de Protecció Civil de Capdepera, i a totes les persones que col·laboren o ajuden a fer que la mostra continuï sent un referent i tot un èxit.