La Guàrdia Civil va rescatar el matí del dia de ahir a un home que va patir un accident a la zona de la talaia de Son Jaumel.



A través del Centre Operatiu de Serveis (C.O.S) de la Guàrdia Civil de les Illes Balears, es va rebre un avís en què es comunicava que un home de 35 anys, havia patit un accident i lesionat el seu genoll, mentre feia una ruta de senderisme per la zona de la talaia de Son Jaumel a Artà. 

Ràpidament es va activar el Grup de Rescat i Intervenció a Muntanya (GREIM) juntament amb el Servei Aeri i es van dirigir al lloc de l'accident. Quan van arribar al lloc, mitjançant diversos cicles de grua, a causa de la densitat de la vegetació, van baixar fins a la terra els socorristes. Quan van arribar fins a l'accidentat, ho van examinar i van practicar els primers auxilis per estabilitzar la lesió de genoll que havia patit. 

Tot seguit, va ser evacuat mitjançant cicle de grua i traslladat a l'hospital de Son Espases a Palma. 

Des de la Guàrdia Civil es recomana conèixer amb antelació el mitjà a el que discorrerà la ruta a realitzar, no sortir sol a la muntanya, ho aconsellable són mínim tres persones. Així mateix, cal planificar l'activitat amb documentació apropiada, com ara mapes o aplicacions mòbils que compten amb GPS i que ajudin a planificar les rutes.