Ens complau recordar-vos que dijous que ve, dia 4 de juliol a les 22h és el primer concert del XXXV Festival Serenates d'Estiu de Cala Rajada 2024, a càrrec del pianista ROBERTO RUMENOV, que ens ofereix un programa íntegre d'obres del compositor Frédérik Chopin: nocturns, ballada, estudis, scherzos, sonata...
















El programa estarà dedicat al genial artista romàntic Frédéric Chopin, conegut per les seves composicions per a piano sol i per ser un dels pianistes més grans de la història a causa del seu estil únic que va canviar la forma de tocar a partir de llavors.

Chopin va descobrir el veritable potencial del piano per construir un món poètic de melodia i color. Posseïa un geni extraordinari i innovador que es revela en la riquesa expressiva, el ritme harmònic, les modulacions i els subtils cromatismes, un llenguatge sonor que emana directament de la tècnica del seu instrument i es desenvolupa en sonoritat per conduir al piano modern del segle XX . La seva música, el seu estatus com una de les primeres celebritats de la música, la seva vida amorosa i primerenca mort, l'han convertit en un símbol destacat de l'era romàntica. L'obra de Chopin es troba entre les més originals i influents de la història de la música, de fet continua sent popular i ha estat objecte de nombroses pel·lícules i biografies de diversa fidelitat històrica.

Roberto Rumenov ens delectarà amb Nocturns, Estudis, Ballades, Scherzos i Sonata, obres tècnicament exigents que amplien els límits de l'instrument, i que requereixen de l'intèrpret tot el matís i la sensibilitat.

Podeu adquirir les vostres entrades a la Oficina d'Informació Turística de la plaça dels pins de Cala Rajada, a la nostra web, o el mateix dia del concert des de les 21h a la taquilla. 

Els preus per a socis: Butaca 10 € / Escala 5 €

L’Abonament 4 concerts: Butaca 30 € / Escala 15 €

Tota la informació a la nostra web: Inicio | (jmspain.org)

Rebeu una cordial salutació i amb el desig de què gaudiu de la música ,

 Fins dijous!