La Mostra es pot visitar en el Centre Melis Cursach fins dia 5 de maig.


 

Divendres, 29 d’abril, s’inaugurà l’exposició que acull els treballs de llata, pintura i restauració de mobles que es realitzen als tallers de l’Escola d’Adults de Capdepera en el curs 2023-2024. 

Com en anys anteriors, la inauguració de la Mostra-Exposició suposà tot un esdeveniment que reuní als alumnes dels cursos, familiars i amics, omplint l’espai expositiu de gom a gom. De fet la inauguració se va celebrar en l’exterior de la sala d’exposició.

Primerament la batlessa, Mireia Ferrer, va parlar per felicitar a l’alumnat i professorat per la feina realitzada, animant a participar-hi. Tot seguit la regidora d’educació Mireia Flaquer va agrair la presencia del públic, va agrair al professorat (Sebastià Massanet, Tino Adrover i Esperança Llabrès) per la seva dedicació, a l’alumnat per la feina realitzada i a Maria Massanet i  Gori Rexach per poder realitzat l’excel·lent exposició en el Centre Melis Cursach.
 



N’Esperança Llabrès en nom del professorat va dir unes paraules d’agraïment a tot l’alumnat, i referint-se al de restauració de mobles, valorà la seva importància per recuperar mobles antics que al cap i a la fi són part del patrimoni. També agraí el bon ambient i companyonia que regna en les classes
 

Després de la presentació van poder gaudir de les peces exposades, presentades exquisidament, combinant treballs d’obra de pauma, pintures i mobles restaurats. En el patí s’oferí un refresc i se repartiren els diplomes d’assistència per a l’alumnat de cada taller.


 

Els alumnes de restauració de mobles van celebrar el fi de curs amb un sopar.
 

Els alumnes han fet torns per vigilar l’exposició els dies que roman oberta, recordem que es podrà visitar fins dia 5 de maig en horari de 18 a 20 hores i els dimecres també de 10 a 13 hores.