Seguint amb les coses males d’entendre per una persona poc informada i amb poc discerniment per destriar el gra de la palla, acudesc a l'àgora del coneixement per poder-me formar una opinió certa del que es bo o dolent per noltrus.

Resulta que na Francina Armengol ha posat en peu de guerra els propietaris d’immobles buits o fora ús, expropiant temporalment l’usdefruit dels pisos al·legant que fan falta per l’emergència habitacional, en total la quantitat  usdefruitada és de 65 habitatges. Una de dues, si 65 habitatges són la solució , benvinguda sia però si no es així i si únicament es per fer una foto de propaganda, malament anem. La despesa de les expropiacions recorregudes als tribunals és gran i el saben els ciutadans que l’hauran de pagar amb els seus imposts amb la consegüent minva de serveis.

La paradoxa aquest pic és que el consistori de Capdepera ha comprat tres habitatges, dues d’elles habitades fins fa molt poc i l’altra necessitada d’una reforma gran. Però enlloc de destinar-les a socórrer a la presidenta les ha fetes demolir, per construir (segons es diu un nou arxiu i el departament d’urbanisme), com tots sabem la zona del carrer ciutat on s’habilitaran els esmentats departaments va sobrada de llocs d’aparcament, com som un malpensat hi veig més un interès particular de un veïnat per llevar-se altres veïnats que podrien ser molests pels seus clients quant arribin, el temps ho dirà.

Mentrestant a la plaça del Sitjar roman, com un fill abandonat, l’antic ajuntament.  Qualcú entén res? Crec que l’edifici, amb una reforma del capell i una nova distribució interior podria  donar el servei que ara volen traslladar a Vila Roja col·lapsant els voltants. Dit això, o n’Armengol (PSOE) va malament o el nostru batle (PSOE) va malament, o l’objectiu no és el mateix per part dels dos dirigents. No voldria pensar que són com en Sánchez i en Casado, que no se xerren de les coses esperant que un cridi a l’altre i així no hi ha manera.

Bé, no. En Sánchez i en Casado si que se xerren, per parlar del repartiment dels jutges, que com tothom sap es cosa essencial per la ciutadania, ja que tots serem jutjats per aquests que ells triïn, o potser només el seran els polítics que els col·loquin? Aquí ho deix.

Per cert diuen que la despesa serà de 1,5 o 2 milions d’euros. Com sabem les previsions que fan el polítics del cost de les coses que posen en marxa solen tenir un desviament del cent per cent, o sigui que Déu ens aculli confessats. Fins una altre.

 

Caça gambussins