El Dia Europeu de les Llengües s'ha celebrat amb una pancarta a la balconada de l'Ajuntament de Capdepera. Aquesta és una iniciativa del Consell d'Europa per protegir el patrimoni lingüístic europeu i promoure el plurilingüisme i l'aprenentatge de llengües.


Els actes del 25è aniversari de la 1a Marxa pel Tren de Llevant han tingut un gran gran suport popular i molt ressò mediàtic.


Cala Rajada i Manacor, la 411, ha més que duplicat el nombre d’usuaris en només un any fins arribar a prop del 509 mil usuaris

Ara es pot dir que les síquies dels carrers s'Alzinar, sa Tafona Nova i Felio Morey Amengual, s'han adobades

Els sindicats SPPME, CSIF i FSP-UGT a l'Ajuntament rebutgen el comunicat d'una part de la Policia Local. Manifesten que els problemes i mancances que es pateixen varen ser provocats per l'anterior batle i que hi ha treballadors municipals que intenten desestabilitzar l'actual equip de govern.


Per Marcelo Salomón Molledo


Reconeixement a Ses Madones de sa Llata de Capdepera pel foment de l’artesania, la tradició i la cultura. Agraïment també per la conservació d’aquest art i per la difusió que n’han fet al poble, a l’illa i a la Península.

Tot el que es va sembrar de jardineria al passeig marítim ha quedat malmès a causa del mal temps 

Qualque dia les barques a les 9,30h ja eren a port.

L'accident ha tengut lloc en la cruïlla dels carrers Bustamante i Xuclamel, mentre el vehicle feia la maniobra de marxa enrere.