Paelles i més paelles!



Diumenge, 26 de maig, va tenir lloc una paella solidària organitzada per les parròquies amb la intenció de recaptar fons per l’adob de la capella d’Es Carregador. La convocatòria va ser tot un èxit. En un primer moment estava previst un nombre al voltant dels 150 comensals i que anà pujant, fins al punt d’esgotar els tiquets prevists. En el darrer recompte se vengueren 280 tiquets i una vegada pagades  totes les despeses, ens informen que ha hagut un benefici de 2.884 euros.



Els arrossers d’El Carme van cuinar tres grans paelles, que es van acabar (molta gent va poder refegir), i  una altra més petita pels cuiners. En total 36 quilograms d’arròs i aprop dels 300 comensals, cuiners inclosos. Les paelles van sortir una rere l’altra, amb pocs minuts de diferència. Pels comentaris que vam sentir (i de fet provar) no sabrien dir quina va ser la millor, però sens dubte totes estaven boníssimes.

Amb el preu del tiquet estava inclosa la beguda i les postres. 





En acabar el dinar, a l’ombra dels pins de Sa Gravera, va haver un sorteig d’obsequis oferts per distintes empreses i establiments del municipi. om es tractava d'un dinar solidari els proveidors també han donat productes o han fet un preu especial, com sempre la feina dels cuiners i ajudants és de franc.






Obres de la esglesieta d'Es Carregador

Amb aquesta paella acaba una intensa temporada de paelles fetes pels Ricemen d’El Carme durant la primavera, entre d’altres les dels clubs de la Tercera Edat, Sol Naixent i Ca Nostra; tres a Artà; Bellpuig, Colònia de Sant Pere i  Cold Days Festival; i la de la parròquia per recaptar fons per l’esglesieta d’Es Carregador.

Paella pels socis del Club "Ca Nostra" de Capdepera (14 d'abril 2024)




Paella pel Club Sol Naixent. Cala Rajada (27 d'abril 2024)





Paella pel Club d'Atletisme i Cooperativa Agrícola. Ermita Bellpuig, Artà  (1 maig 2024)







Paella per la Xaranga "Els Esparralls". Colònia de Sant Pere, Artà  (4 maig 2024)



Paella del Cool Days Festival a Na Batlessa Artà (12 maig 2024)




 



Paella per  l'esglesieta d'Es Carregador. Sa Gravera, Cala Rajada (26 maig 2024)