Molta participació i bona organització i el dia que acompanyà.

Un any més, les associacions de pares i mares i famílies dels col·legis de primària S’Auba de Cala Rajada i S’Alzinar de Capdepera, organitzaren una nova reserca d’ous de pasqua al bosc de Cala Agulla. L'activitat tengué lloc dijous, 6 d'abril, a partir de les 10,30 hores. Concentració al pàrquing de Cala Agulla.



Els ous havien estat bullits a les escoles i posteriorment pintats per tots els alumnes d’educació infantil, i de primer i segon de primària de les dues escoles, just per aquest dia. 



Aquí teniu un vídeo amb més imatges de l'activitat:



Com ho indicava el cartell guanyador, un cartell realitzat per Sofia Vélez cada any, els infants de 3 a 12 anys estaven convocats a l’aparcament de Cala Agulla. Allà els organitzadors, s’encarregaren d’amagar tots els ous en diferents espais separats, espais, destinats a grups per edats, que anaven entrant en ordre i separats.


A l’hora indicada, infants i pares es concentraren devora la barrera, mentres alguns voluntaris ajudaven a construir una cistella amb paper de diari i ha organitzar els infants per edats.

En un matí esplèndid, més de 300 nins i nines, desplegaren la seva il·lusió  enmig de mates i pins, a la recerca de qualsevol ou pintat, però també d’aquells ous, que pel seu color venia afegit el premi d’un ou o d’un conill de xocolata. Acabada la recerca, s’oferí un berenar saludable de fruita, mentres es feien entrega dels diferents “trofeus” de xocolata. La jornada va ser rodona, bon temps, molta participació i bona organització i tots es felicitaren per això. 




El cartell és el dibuix guanyador del concurs de cartells realitzat entre l'alumnat de 6è curs dels CEIP s'Alzinar i s'Auba, presentat per na Sofia Vélez del CEIP s'Auba.

Sofia Vélez

A continuació extens reportatge fotogràfic: